Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Over Vanaf2

Op 10 juni 1998 begon Vanaf2 achter een bureautje in Amsterdam Noord, met één telefoon en een tweedehands computer. Inmiddels is Bureau Vanaf2 marktleider op gebied van peuter- en kleutervoorstellingen in Nederland. Kundiger dan ooit staan we voor je klaar met een breed aanbod aan jeugdprogrammering voor het theater, een festival, op school, in de bibliotheek, bij een recreatiepark, vul het maar aan!

Bekijk alle voorstellingen die je bij Bureau Vanaf2 kan boeken. Of neem een kijkje tussen onze artiesten en maak kennis met Hakim, Meneer Monster, Dirk Scheele en nog veel meer.

Vacatures
Bekijk onze vacatures hier, je kunt altijd contact opnemen met ons.

Peuterfestivals
Vanaf2 bemiddelt naast voorstellingen al ruim 15 jaar in peuterfestivals. Het peuterfestival is een uniek totaalconcept speciaal ontwikkeld voor in het hele theater, met voorstellingen in de zalen en een theatrale speeltuin in de foyer. Kinderen kunnen voor en na de voorstellingen spelen in het thema van het festival. Ga met een peuter of kleuter naar het theater en speel met ze mee. De speeltuinen zijn ook los te boeken en kunnen in allerlei ruimtes worden neergezet. Zelfs buiten. Lees meer over onze peuterfestivals.

Peuter- en kleutertheater voor iedereen
Wij bemiddelen in voorstellingen voor iedereen in Nederland. Omdat veel peutervoorstellingen woordeloos zijn, kunnen we gemakkelijk de grens over. We werken samen met theaters in China, Europa en ontwikkelen ook mogelijkheden in de Verenigde Staten. We houden van groot denken en gaan graag samenwerkingen aan met nieuwe partners.

Samenwerkingsverbanden
In het verleden werkten we samen met het WNF-natuurfonds. Nu slaan we de handen ineen met o.a. het internationale platform IPAY, de Nederlandse Muziekweek, Stichting Twee-ater, Klein Amsterdam Producties en diverse uitgeverijen. Ook werken we regelmatig samen met allerlei sponsoren zoals kattenvoermerk Smølke.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

Peter Lanting
Peter Lanting
Directeur
Annelien Hoedjes
Annelien Hoedjes
Producent 2-ater Producties
Saskia Postma
Saskia Postma
Hoofd acquisitie & tourplanning
Sophie Claassen
Acquisitie & tourplanning
Lieke Scholten
Office manager
Theo Appeldoorn
Hoofd loods, onderhoud, decor