Eens, midden in de winter, toen de sneeuwvlokken uit de hemel dwarrelden, zat een koningin te naaien bij een kozijn van zwart ebbenhout. Terwijl ze daar zat prikte ze zich in haar vinger. Er vielen drie druppels bloed in de sneeuw. Omdat dat rood in de witte sneeuw er zo mooi uit zag wenste de koningin dat ze een kindje had, met een huid zo wit als sneeuw, lippen zo rood als bloed en haar zo zwart als ebbenhout.
Zo begon het sprookje van Sneeuwwitje, honderden jaren geleden. Dit jaar brengt Het Kleine Theater haar tot leven…

Reacties
“We had a lovely time today! Fantastic performance. We think this one was one of your best ones! Thank you and we’re looking forward to see you again. ” – Iwona
“Was weer super! Wij zijn fan! Xxx” – Daphne
“Sneeuwwitje is echt leuk!” – Sinead
“Weer erg leuk, verfrissend, grappig en super decor!” – Richan
“Mijn kleindochter vond het heel mooi.” – Ingrid
“Echt een aanrader! De voorstelling is echt ook voor volwassenen om te gieren!! ” – Maaike

Over Het Kleine Theater
Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisie producties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheater gezelschap begonnen.
Ze maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze een eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste.

Theatervoorstellingen voor het hele gezin. Dat is Het Kleine Theater!

persfoto's