De vier percussionisten van 4Beat laten in hun voorstellingen het jeugdige publiek kennis maken met trommels en ritmes uit de hele wereld. Spetterende drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns Amerika worden gecombineerd met sounds van de DJ, oriëntaalse percussie, met zang en dans.

De 4Beat musici zijn…

Gianna Tam (Suriname) is de dochter van slagwerker Lucas van Merwijk. Zij heeft de afgelopen 15 jaar Drums United gespeeld. Afgelopen jaar drumde ze in het programma van Edsilia Rombley en heeft ze als gastpercussionist opgetreden bij The Ladies of Soul. Momenteel zingt zij backing vocals bij Trijntje Oosterhuis.

Alper Kekec (Turkije) bespeelt de mystieke oriëntaalse percussie op virtuoze manier. Alper studeerde aan het conservatorium in Izmir, Turkije. Sinds 2006 geeft hij les aan het Codarts conservatorium in Rotterdam. Net als Gianna Tam is hij vast bandlid in de slagwerkgroep Drums United waarmee hij rond de wereld getoerd heeft.

Mr. JetFly (Suriname) is een ervaren muzikant in vele genres en speelt naast percussie ook piano en bas. Zijn carrière begon als pianist bij de legendarische band La Rouge. Nu is hij actief als componist, arrangeur, producer en toetsenist met heel veel liefde voor muziek.

DJ Charlie den Hertog (Nederland) is afgestudeerd als sound producer/rapper aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Daarnaast heeft hij de opleiding Sound Education in Utrecht afgerond. Als DJ en producer werkte hij naast 4Beat met uiteenlopende acts en producties.