Ken je dat gevoel dat je niet stil kan zitten en elk deel van je lijf wil bewegen en op avontuur wil? De twee dansers van Wonderwalkers hebben dat ook. Ze vinden overal in het klaslokaal startpunten voor een ontdekkingstocht van bewegingsmogelijkheden – tafels worden een bergketen, stoelen een puzzelstukje voor body-tetris, de gangpaden een parcours met opstapjes! Met hun ogen en lichte aanraking nemen de dansers de klas mee op avontuur in een ruimte waar je normaal vooral aan tafel zit.

Wonderwalkers is een interactieve voorstelling speciaal gemaakt voor alles wat je in het klaslokaal tegenkomt en geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. De voorstelling kan twee of drie keer op een dag gespeeld worden en uitbreiding met nagesprek en workshop is mogelijk.

Wonderwalkers heeft specifieke eisen wat betreft de indeling en afmetingen van het klaslokaal, evenals het meubilair. Download hier een brief met hoofdlijnen voor scholen. 

The100Hands uit Breda creëert fysieke interactieve dansvoorstellingen voor jong en oud. Onder leiding van Jasper Džuki Jelen en Mojra Vogelnik Škerlj brengen verschillende makers hun dansers en publiek dichter bij elkaar.

persfoto's