1305006

Een unieke dans die ter plekke ontstaat samen met het publiek. Elke keer weer een ander verhaal, speciaal voor kinderen en hun ouders/verzorgers.

Wonderland Collectief is een groep van dansers en musici die interactieve voorstellingen maakt voor kinderen van alle leeftijden met speciale improvisatietechnieken.

Wonderland Collectief nodigt kinderen uit om actief deel te nemen op het podium en op theatraal avontuur te gaan. Spelenderwijs prikkelen ze de nieuwsgierigheid en creativiteit van de kinderen. Zo ontstaat een unieke voorstelling die eerst voor, maar al gauw samen met het publiek wordt gespeeld.

Na afloop van de voorstelling spelen de dansers en musici samen met de kinderen, die de instrumenten mogen aanraken en dansspelletjes doen met Makiko. Wonderland is een bijzondere ervaring voor zowel volwassenen als kinderen. Op theaters en festivals, op school of in het kinderdagverblijf. Een heerlijk feestje!

De kracht van Makiko Ito is haar sterke communicatie met de jonge kinderen, die zichtbaar geraakt worden en intens genieten van haar voorstellingen.

 

persfoto's