Een ontroerend verhaal over liefhebben en loslaten.

Rapunzel is een mooi maar eenzaam meisje. Ze zit haar hele leven lang opgesloten in een toren. Ze heeft nog nooit een mens gezien, behalve Petemoei, die haar heeft opgesloten maar met veel liefde voor haar zorgt.
Op een dag echter ontdekt Rapunzel, dat er een deurtje in haar toren zit.. ze kan eruit! Ze verzamelt al haar moed en gaat de grote onbekende wereld in. Met alle gevolgen van dien.

Reacties
“Te leuke voorstelling dit!!!” – Sandra

“Wij hebben vanochtend weer genoten van Het Kleine Theater. De voorstelling Rapunzel is fantastisch ” – Gosia
“Super knap dat elke voorstelling weer leuk is, vol humor en vrolijkheid! Maysae en Marijn vonden het helemaal leuk ” – Martine
“Het was heel leuk! Bedankt!” – Lisanne
“Het was weer zo ontzettend leuk. Vind het knap dat jullie iedere show weer leuk weten te maken voor de kids maar ook zeker voor de ouders.” – Linda

Over Het Kleine Theater
Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisie producties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheater gezelschap begonnen.
Ze maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze een eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste.

Theatervoorstellingen voor het hele gezin. Dat is Het Kleine Theater!

persfoto's