Marianne zingt de mooiste en leukste kerstliedjes in een nieuw jasje én verpakt in een bijzonder en verrassend kerstverhaal.

Marianne vindt niet alleen kerstkaarten in haar brievenbus, maar ook een geboortekaartje! Ze gaat op kraambezoek, maar onderweg komt ze een herder tegen die een schaapje mist. Zullen ze het schaapje samen vinden? En onderweg maakt ze natuurlijk een ritje op de slee, ga je mee?

Het verhaal bestaat uit elementen van het originele kerstverhaal en kerstthema’s van nu zoals de kerstboom. Er komen veel bestaande kerstliedjes voorbij met aangepaste tekst waardoor ze in het verhaal passen, zowel uit het originele kerstverhaal (zoals De herdertjes lagen bij nachten) als nieuwerwetse (zoals Oh dennenboom en I’m dreaming of a white Christmas). Met prachtige pianobegeleiding ingespeeld door Bert van den Brink.

Zing mee en beleef dit bijzondere kerstverhaal!

Marianne van Houten is theatermaker, actrice en zangeres en richt zich vooral op de allerkleinsten. Haar voorstellingen worden gekenmerkt door haar actie en interactie, humor en mooie zangstem.

persfoto's