StoryZoo gaat de theaters in!

In deze muzikale voorstelling brengt Dirk Scheele de vrolijke karakters van StoryZoo tot leven! Bax de Beer, Toby de Aap en Pepper de Papegaai beleven als de drie musketiers een groots avontuur waarin Dirk al hun wensen laat uitkomen. Terwijl ze samen de wereld verkennen en obstakels overwinnen, groeit hun vriendschap. Dirk verzorgt de perfecte soundtrack, van bekende liedjes (Ik loop als een beer) tot nieuwe liedjes (De StoryZoo Dance). Het wordt een groot meezingfeest, waarbij kinderen volop kunnen meedoen. Met als kers op de taart: special guest Japie het Apie!

Inclusief poppenspel en na afloop een meet & greet.

StoryZoo is een internationaal erkend merk dat interactieve verhalen en educatief entertainment voor kinderen biedt. In de educatieve animatieserie StoryZoo, die sinds 2016 elke dag op verschillende televisie- zoals video platformen te zien is, waaronder bij Telekids, Disney, Videoland, Amazon Prime, etc. leren jonge kinderen op een speelse manier Engels. De serie is ontwikkeld in samenspraak met gerenommeerde taalinstituten en heeft een educatieve basis. StoryZoo biedt kinderen in de leeftijd van 3 tot 8 jaar één groot avontuurlijk feest: het is feelgood-animatie met een educatieve grondslag.

Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziek en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes.

 

persfoto's