Stappenplan voorstelling boeken

Een voorstelling boeken: Hoe gaat dat eigenlijk?

Als je nog nooit een voorstelling bij ons geboekt hebt ben je misschien benieuwd of het wel wat voor jou is. Geen zorgen! Wij hebben een heleboel voorstellingen in ons aanbod, die bijna overal kunnen spelen. We spelen geregeld tussen de boeken in bibliotheken, in speelzalen op school of op podia in de open lucht. Maar ook in huiskamers, op grasvelden, bij kinderdagverblijven… Echt theater voor iedereen dus!

stap 1: oriënteren

Als je een voorstelling wil boeken kun je je alvast oriënteren. Wat voor setting is het? Heb je technische voorzieningen (zoals versterking en theaterlichten)? Hoeveel publiek komt er kijken? En van welke leeftijdscategorie? Om een beter beeld te krijgen van de voorstellingen die bij jouw wensen passen kun je hier filteren. Je kunt ook onze brochure opvragen. Daarin staat de meest uitgebreide informatie over ons aanbod van het volgende theaterseizoen.

stap 2: neem contact op

Heb je je oog op iets laten vallen, of twijfel je nog en wil je graag advies van de kenners? Stuur ons een mailtje op info@vanaf2.nl. Je komt dan in contact met één van onze medewerkers. Die informeert je per mail over de mogelijkheden of plant een telefonisch gesprek met je in om alle opties te kunnen bespreken. Zoek je iets op korte termijn? Misschien is er nog steeds wat mogelijk. Je kunt alsnog mailen of meteen bellen naar 020-6366860.

stap 3: we plannen samen in

Als je één of meerdere voorstellingen hebt uitgekozen, plannen we een datum en tijd in. We plannen eerst met jou en dubbelchecken daarna bij de artiest of zij ook beschikbaar zijn die dag. Meestal is dat het geval, en kan er direct een overeenkomst worden opgemaakt.

stap 4: boeking definitief maken

In de overeenkomst staan alle details van wat we met elkaar hebben afgesproken: tijd, datum, locatie, voorstelling, prijs, bijzondere bepalingen, etcetera. Beide partijen ondertekenen de overeenkomst. Vanaf2 stuurt het contract namens de artiest. Pas na afloop van de voorstelling wordt er, door de artiest zelf, gefactureerd. Samen met de overeenkomst ontvang je ook de mogelijkheid om flyers en posters van de voorstelling te bestellen. Daarnaast krijg je de technische lijst opgestuurd. De technische lijst, persberichten en persbeelden zijn ook op onze website te downloaden, via deze pagina.

stap 5: het is zover!

Vaak neemt de artiest zelf al in de weken voor de voorstelling contact met je op om praktische zaken door te spreken. Mocht dit niet het geval zijn, dan vind je alle benodigde contactgegevens en alle praktische informatie in de technische lijst. De groep komt eerder op locatie aan om de voorstelling op te bouwen. Samen spreken jullie af hoe laat precies, en wie ze die dag binnen laat en wegwijs maakt. Het is altijd fijn als er iemand is die ook kan helpen met in- en uitladen. Veel plezier met een mooie voorstelling!