958381

De surrealistische reis van twee timmermannen

Twee timmermannen. Ze bouwen veel. Ze verbouwen vaak. Hun wereld is nooit af, het kan altijd beter, mooier, anders. Vindt Tim. Vindt Willie. Maar Tim kan niet ophouden met timmeren en Willie wil de huisraad beschermen.
Dan slaat de vermoeidheid toe. Droom en werkelijkheid lopen steeds meer door elkaar in de wonderlijke wereld van Timtim.

Timtim is een stoere beeldende voorstelling met humor, timmerenergie en een snufje magie. Over twee gepassioneerde vakmannen, hun vriendschap en hun aanpassingsvermogen.

Simone wilde al heel lang een echte jongensvoorstelling maken en dat is gelukt! Wederom met Toon Kuipers, die als één van de timmermannen weer ontroert. Weer met een ingenieus bouwsel op het toneel dat meermalen van gedaante verandert en het decor vormt van vele mooie interacties tussen de mannen. Timtim is komisch, snel maar ook traag en melancholiek. Mooi hoe je zonder taal met het lichaam en mimiek zulke menselijke dieptes kunt vertolken. Ik zeg ga daar naartoe! (I. Wolff – Artistiek directeur 2 Turven Hoog)

persfoto's