La Llave Maestra en het Valdivia’s Kamerorkest bundelen hun krachten om Het Carnaval der Dieren tot leven te brengen, de beroemde muzikale suite gecreëerd door de Franse componist Camille Saint-Säens.

Olifanten, schildpadden, zwanen, walvissen, kwallen, giraffen, libellen, manta’s en de meest ongewone wezens van het dierenrijk betreden het podium in een prachtige reis van beweging, vormen en objecten die de toeschouwer naar het hart van de dierenwereld zal vervoeren.

Opgevat als een ode aan de schoonheid en majesteit van dieren, Het Carnaval der Dieren, een ballet van vormen en objecten, is een verrassende show. Een uitnodiging om met open zintuigen na te denken en je te laten meeslepen door muziek, creativiteit en visualisatie.

Om deze schilderachtige reis door de dierenwereld compleet te maken, hebben we aan de originele suite van Camille Saint-Säens de Danse Macabre van dezelfde componist en Clair de lune van Claude Debussy toegevoegd.

La Llave Maestra is een Spaans-Chileens theatergezelschap dat de hele wereld over reist met hun voorstellingen. Dit is de tweede keer dat ze in Nederland toeren via Vanaf2.

persfoto's