STTTT ik laad op

Laad jezelf op en maak je zintuigen wakker door jouw dierbare telefoon te laten rusten in een telefoonbedje. Een telefoonbedje helpt jou om meer in het moment te zijn en daar laad je van op!

Geef je telefoon een rustig gezicht.

Stop je telefoon met aandacht in een warm bedje.

Wordt het een tukkie of een lange nachtrust?

Het is de hoogste tijd om onze telefoons af en toe in bed te leggen, zodat er ruimte ontstaat om te spelen, te verwonderen, te creëren en om contact met elkaar te maken.

Het concept TELEFOONBEDJES bestaat uit twee onderdelen die los of gezamenlijk te beleven zijn namelijk:

TELEFOONBEDJES

TELEFOONBEDJES installatie.

Hierbij laat je jouw telefoon achter in een Telefoonbedje. Vervolgens ga je zonder telefoon ongestoord op pad, om contact te maken en je blik te verruimen.

TELEFOONBEDJES + workshop TELEFOONBEDJES MAKEN

Hierbij maak je zelf een bedje voor thuis, om jouw telefoon in bed te kunnen leggen. Zo kun je met aandacht iets anders doen, of even niets, tot jezelf komen en jezelf weer op laden.

 

BLAUW GRAS – Rachel Zweije creëert rustgevende werelden waar beeldend theater, (gezond) voedsel, natuur en vormgeving uitmondt in interactieve zintuiglijke belevingen op locatie.

Deze belevingen gaan over bewust worden, contact maken en aandacht hebben. Tijd nemen voor één ding en voor elkaar. Voor kinderen, maar toch zeker ook voor (hun) ouders.

persfoto's