Prinses Arabella: Aangenamelijk! is een vrolijke en ondeugende voorstelling, waarin prinses Arabella een fantasiewereld vol muziek, poppenspel en prachtige beelden ontdekt. Beleef de avonturen van het eigenwijze prinsesje Arabella, bekend van de populaire prentenboeken van Mylo Freeman. 

Prinses Arabella rent vol energie door het paleis. Vanaf vandaag wil ze alles zelf doen. Brood bakken, haar kleren uitzoeken en zelfs haar kamer schilderen! Maar als ze bij de kok, de tuinman of lakei komt, krijgt ze steeds hetzelfde antwoord: “Nee, dat doet een prinsesje niet.” Ook haar ouders hebben liever dat ze gewoon rustig in haar kamer gaat spelen. Ze zijn namelijk nogal gestrest, omdat ze over drie dagen hoog bezoek verwachten van de minister-president. Teleurgesteld gaat Arabella naar haar kamer. Arabella vindt alles maar stom. Maar opeens verschijnt Juno op haar kamer. En van Juno mag Arabella juist alles. Alles wat ze zelf wil doen. En Juno heeft de leukste ideeën en heeft overal wel oplossing voor. Alleen kan niemand Juno zien of horen. Alleen Arabella. En dat maakt het juist leuk.

Samen met Juno zet Arabella het paleis op stelten! Tot grote frustratie van haar ouders. Die halen Omi erbij, om prinsessenles te geven. En ook haar vriendjes Prinses Ling, Prinses Sophie en Prins Mimoen. Alles om ervoor te zorgen dat Juno verdwijnt. Maar niets helpt, want Arabella is zielsgelukkig met haar nieuwe beste vriend.

Dan besluit Arabella om met Juno haar ouders te helpen en in het geheim alles klaar te maken voor de komst van de minister-president. Maar of dat nu zo’n goed idee was?

Gebaseerd op de boeken van Mylo Freeman

persfoto's