957508

Op de vloer een appelboom en 3 kastjes. De kastjes herbergen levendig keukengerei en gekke machines. Zij spelen het verhaal van appels tot Moes. Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie voor 1,5 tot 5 jarigen. De grote bewegingen en de verrassende geluiden spreken de kleintjes aan. Terwijl het verhaal de oudere kinderen meevoert.

Een fijne voorstelling die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesses. Na de voorstelling kunnen de kinderen zelf spelen met de kleine kunstspeeltuin gebaseerd op Moes.

Genomineerd voor de Gouden Krekel 2017 voor ‘de beste jeugdtheaterproductie’ en winnaar van een Zilveren Krekel 2017!

Over het gezelschap
Moes is het eerste project van Karel Casier samen met Dieske Krijnders. Karel toerde afgelopen jaren met straatvoorstellingen vol stunts, acrobatie, humor en slapstick. Moes is de eerste voorstelling die geheel anders is… Moes een intieme, poëtische voorstelling voor kinderen van 1,5 t/m 5 jaar met hun ouders. Voor Dieske is Moes haar eerste voorstelling die volop toert in België en Nederland. Zij leefde zich de afgelopen jaren al uit in bewegingstheater, improvisatie, teksttoneel en zang. Sinds 2018 speelt Dieske ook mee met het gezelschap ‘Theater Draad’, een terugspeeltheatergroep.