Ook dit jaar biedt Vanaf2 meerdere peuter- en kleutervoorstellingen naar hèt Prentenboek van het Jaar: ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje!’ (Uitgeverij Lannoo) van Joukje Akveld en met illustraties van Jan Jutte. Exclusief te boeken tijdens én rondom de Nationale Voorleesdagen, in januari en februari 2023.

Download hier onze brochure voor de Nationale Voorleesdagen 2023.

Melle of Julia Berendse
Maximiliaan Modderman geeft een feestje, en… dat loopt een klein beetje uit de hand. Alles is vies! Het wordt een knotsgekke, stoere, lieve, vlotte en ook ontzettend vieze voorstelling, waarin het publiek wordt uitgedaagd hun fantasie te gebruiken!
Let op: deze solovoorstelling wordt afwisselend door Julia of Melle gespeeld.

=> Technische lijst
=>
Persfoto

Jeritza Toney
Hiep hiep hoeree! Hoe ziet een feestje met Jeritza er uit? Surinaams gezellig! Samen zingen, dansen, muziek maken voordat papa en mama thuiskomen… Of doen ze ook gezellig mee? Jeritza vertelt verhalen, zingt en maakt muziek op haar eigen, vrolijke wijze, in nauw samenspel met het publiek. Haar gitaar speelt zoals ieder jaar een hoofdrol!
=> Technische lijst
=> Persfoto

Katiuscia Principato
Katiuscia’s voorstellingen zijn lief, verrassend en vooral muzikaal ingekleurd door haar prachtige zangstem. Dit alles in een bont, fantasierijk decor!
=> Technische lijst
=> Persfoto

Jogchem Jalink
Poppenspeler Jogchem Jalink (o.a. Sesamstraat, De Boterhamshow) speelt in zijn eentje de complete cast van deze voorstelling. Met zijn vrolijke liedjes, komische teksten en handgemaakte poppen die lijken alsof ze zó uit het boek zijn gestapt, brengt hij het verhaal letterlijk tot leven!
=> Technische lijst
=> Persfoto 1Persfoto 2Persfoto 3
=> Trailer (YouTube)

Marianne van Houten
Avontuur staat centraal in de voorstellingen van Marianne. De thema’s feest en vies worden… zijn dus goed aan haar besteed! Ze zingt haar eigengemaakte liedjes en speelt met veel humor en energie in haar kleurrijke decor. Ze stimuleert het publiek om lekker mee te doen! Hiervoor neemt ze zelfs muziekinstrumenten mee…
=> Technische lijst
=> Persfoto

persfoto's