Een grappige, beetje spannende, muzikale voorstelling over de natuur , de aarde en wat wij kunnen doen om deze mooi te houden.

Hoezo de hele dag op m’n playstation!
Wat nou met m’n hoofd in m’n mobiel?
Tuurlijk durf ik naar buiten en ben ik niet bang voor de natuur!
Of ik weet wat een meikever is? duhh…
En welke dieren er ‘s nachts wakker zijn?
Dat troep in de prullenbak moet want anders !
Anders wat?
…..Anders zouden we wel eens bezoek kunnen krijgen van Plonster het plastic monster.

Katiuscia maakte speciaal voor de Kinderboekenweek weer een muzikale voorstelling geïnspireerd op het thema van de Kinderboekenweek. Ze heeft inmiddels jarenlange ervaring met het spelen in bibliotheken tijdens de voorleesdagen en Kinderboekenweek en weet als geen ander wat werkt in deze setting.

Katiuscia Principato is speler, theatermaker en zangpedagoog. Al haar werkzaamheden hebben vanaf het begin van haar loopbaan (2004) raakvlak met kinderen.

Na haar studie aan het conservatorium zang lichte muziek is zij zich verder gaan ontwikkelen in het muziektheatervak. Door samen te werken met veel inspireerde mensen en het volgen van diverse cursussen heeft Katiuscia haar plek gevonden in de muziektheaterwereld gericht op kinderen.

Katiuscia was te zien in o.a. Hans en Grietje, Knofje de musical, Ezel en beer, WALvis, We hebben er geen geitje bij en ssst de tijger slaapt. Daarnaast geeft Katiuscia zanglessen aan kinderen vanaf 4 jaar en probeert ze haar passie voor muziek door te geven aan deze fantastische doelgroep. Samen beleven de kinderen vanaf 2 jaar een avontuurlijke, muzikale voorstelling waarin niets te gek is en alles kan. Zing en dans je mee?

persfoto's