Zing en swing met ze mee in dit theatrale Sprookjesconcert.

Het Kleine Theater maakt sinds 2012 voorstellingen gebaseerd op sprookjes. De herkenbare sprookjes hebben een verrassende wending en worden muzikaal aangekleed met grappige, lieve en vrolijke liedjes.

Samen met een geweldige band heeft Het Kleine Theater de leukste liedjes en scènes uit alle voorstellingen verzameld in een feestelijke en swingende revue met een kinderliedjes-medley, aanstekelijke hits uit de jaren ’80 en zelfgeschreven liedjes. Daarbij komen diverse bekende sprookjesfiguren langs, zoals het geitje, uit de Wolf en de zeven geitjes, die op de tonen van Ding-Dinge-Dong een ode brengt aan haar aller-aller-allerbeste vriend de klok. En Assepoester en de goede fee zingen een ontroerend duet. En Roodkapje en de Wolf verklaren elkaar romantisch de liefde met het lied Samen zijn. En zo passeren ook nog Doornroosje, Rapunzel, twee verwende Snoepmeisjes en vele andere bekende en minder bekende figuren de revue.

Omdat de bandleden geen verstand van sprookjes blijken te hebben – en de actrices niet zoveel van muziek – loopt het tussen de bandleden en de actrices niet allemaal even soepel. Wat komische situaties oplevert. Kortom; alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijk, muzikaal en vrolijk feest voor jong en oud.

Reacties
“Het was superleuk!” – Anna

“Heb genoten van een heel leuke show voor jong en oud. ” – Anneke
“Zoooo leuk was het. Awesome!” – Veronique
“De voorstellingen zijn geweldig! Knap gespeeld en gezongen, mét humor! Onze kids van 3 en 4 vinden de voorstellingen super leuk. Zo ook vandaag De Sprookjes Revue op de Uitmarkt !” – Saskia
“Lena (2 1/2) vond het geweldig! Ze ging helemaal los bij het laatste nummer. ” – Katja
“Het was top!” – Carl

Over Het Kleine Theater
Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisie producties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheater gezelschap begonnen.
Ze maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze een eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste.

Theatervoorstellingen voor het hele gezin. Dat is Het Kleine Theater!

persfoto's