Alles leuk en aardig gaat over elkaar beetnemen. Over stiekeme trucjes, elkaar uitdagen, grenzen verkennen en over ‘genoeg is genoeg’. Geintjes uithalen bij degene die je liefhebt, is misschien wel het allerleukste. Maar wat nou als iemand je grapje niet zo leuk vindt?

Alles leuk en aardig is een vrolijke, aanstekelijke voorstelling over vriendschap voor iedereen die van een beetje (on)gein houdt. Geïnspireerd door het boek Driehoek van Mac Barnett & Jon Klassen neemt Malou van Sluis de humor van jonge kinderen onder de loep.

Theaterkrant.nl over Alles leuk en aardig: Wanneer is iets vriendschappelijk plagen, en waar steek je een grens over? Van Sluis en Ku nemen hun jonge publiek probleemloos mee in de subtiele escalatie van hun vriendschap. (…) Het acteerspel is fijn groots en nadrukkelijk, en de spelers letten op dat elke nieuwe handeling wordt opgepikt door de kinderen. (…) Alles bij elkaar is ‘Alles leuk en aardig’ een ontzettend lieve voorstelling. De heldere thema’s en meerdere boodschappen worden duidelijk en goed overgebracht.

persfoto's