Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Lieve Lieven

Daan Draait

Lieve Lieven is een feestelijke mee-doe-voorstelling voor kinderen en hun ouders.

Heb je je wel eens afgevraagd wat er zou gebeuren als een boek echt tot leven zou komen? Met behulp van onzichtbare Fantasy Reality helms en speciale koptelefoons brengt Lieve Lieven je naar werelden die je niet voor mogelijk had gehouden. Open het boek, stap in de fantasie en beleef het leesavontuur waarin iedereen zelf de hoofdrolspeler is. Het is een avontuur over vriendschap van A tot Z.

Kinderen beleven en spelen samen, met behulp van de silent disco techniek, een verhaal over vriendschap en een reis door de taal. Voor 30 minuten zijn de kinderen de hoofdpersoon en worden ze opgeslokt in een avontuur waar zij zelf aan meedoen. Lieve Lieven speelde eerder op scholen en bibliotheken in de bollenstreek.

Over het gezelschap
Daan maakt al jaren voorstellingen op theaterfestival de Parade en is inmiddels specialist in het maken van Silent Disco voorstellingen waarin hij muziek, interactief theater en vertelkunst samenbrengt. 

Momenteel speelt hij maar liefst 3 verschillende voorstellingen die elk 30 minuten duren en op vrijwel elke locatie gespeeld kunnen worden. Beschikbaar zijn: Lieve Lieven, Feest Nieuws en A.vontura en de TEIT-machine. Deze voorstellingen zorgen dat kinderen speelse wijze in aanraking komen met grote vraagstukken zoals; Wat is vriendschap, welke rol speelt echt en nep in het leven of wat is tijd?

download of bekijk

techniek 1    persmap    speeldata

  • Discipline: Interactief theater
  • Leeftijd: 5 t/m 100 jaar
  • Duur: 30 minuten per sessie
  • Speelvlak: 5 x 4 x 4 meter
  • Spel: Daniel van den Broeke
  • Toeschouwers: 35 kinderen excl. begeleiding*
  • Locaties: overal (in overleg)
  • Frequentie: max. 4 keer per dag

*Het maximum aantal toeschouwers is afhankelijk van de verhouding kinderen-volwassenen. De voorstelling kan maximaal 35 kinderen zonder/met nauwelijks begeleiding aan, maar kan in een gemengde setting maximaal 100 bezoekers per voorstelling aan