Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Waar is mijn trommel?

4Beat

Stilzitten is er niet bij met 4Beats nieuwe show! De nieuwe drumshow van 4Beat draait helemaal om spelplezier, energie en groove.
De vier percussionisten zijn afkomstig uit de hele wereld en weten als geen ander de kinderen mee te nemen in deze nieuwe non-stop, High Energy percussie show! Vette DJ en swingende zangeres maken het feest compleet. Een opzwepende voorstelling waarbij het publiek weinig in de stoel zal zitten.

Met hun eerste programma De kracht van de Trommels heeft het ensemble de afgelopen tijd meer dan 120 keer in de Nederlandse theaters, scholen en op festivals gestaan! Nu is het tijd voor een nieuw programma: Waar is mijn Trommel? De vier 4Beat percussionisten zullen in deze energieke en boeiende voorstelling het jeugdige publiek kennis laten maken met kindermuziek uit vele landen in de wereld.

De vier musici nemen het publiek in hun zoektocht mee naar de landen waar ze zelf vandaan komen; Curaçao, Turkije, Suriname, Nederland en Senegal. Via flitsende videobeelden en foto’s wordt het publiek meegenomen naar de landen. Zo leren de kinderen van de huizen, straten, markten, rivieren, mensen en dieren uit dat land.

4Beat musici

Gianna Tam (uit Suriname) heeft de afgelopen 10 jaar als bandlid van Drums United, Drumix! en Van Merwijk’s Music Machine over de hele wereld en door Nederland getoerd.

Vernon Chatlein (van Curaçao) speelt Afrikaanse en Zuid Amerikaanse percussie. Hij speelt in vele Nederlandse percussie en wereldmuziek ensembles.

Alper Kekec (uit Turkije) is een virtuoos op de oriëntaalse percussie. Hij speelt in Drums United en is docent aan het Rotterdams conservatorium.

DJ Charlie (uit Nederland) neemt de tracks en loops op de computer onder zijn hoede en zal daarnaast ook rappen. Momenteel doet hij de producers opleiding op de Herman Brood Academie.

download of bekijk

techniek 1    persmap    speeldata

958060

  • Muziektheater
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
  • Duur: 60 minuten
  • Speelvlak 8 x 6
  • Toeschouwers: onbeperkt
  • Periode: Gehele seizoen
  • Locaties: overal (in overleg)
  • Spel: 4Beat musici