Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Peuterfestival Op de Noord- en Zuidpool

Peuterfestivals

Het Peuterfestival is een bruisend evenement in het theater speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar. Muziek, zang, dans, toneel; alles komt voorbij en sluit volledig aan bij hun belevingswereld. Samen met hun ouders, opa en oma, tante, oom of de oppas kunnen de peuters er naar verschillende fantasievolle voorstellingen.

Het Peuterfestival kwam mede tot stand door een bijzondere samenwerking met WNF-Bamboeclub (nu WNF-Rangers), de club voor kleine natuurontdekkers van het Wereld Natuur Fonds. De peuters maken kennis met theater, en met de natuur en de dieren van de Noord- en Zuidpool. Voor en na de voorstellingen kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven in de foyer van het theater die tijdens het festival omgetoverd is tot een op maat gemaakt peuterparadijs, dit jaar met het thema Noord- en Zuidpool.

Tijdens het Peuterfestival zijn diverse voorstellingen voor de kleine bezoekertjes te zien. De peuters kiezen met behulp van hun (groot)ouders, of andere begeleiders welke voorstelling(en) zij willen zien.

Voor en na de voorstelling(en) kunnen de kleintjes helemaal opgaan in de wondere wereld van de Noord- en Zuidpool. In de foyer is een speciaal voor hen ontworpen Noord- en Zuidpool gecreëerd. Al spelend in deze inspirerende omgeving creëren ze een eigen theatrale wereld en maken ze kennis met de natuur en de dieren van de Noord- en Zuidpool. De peuters kunnen met ijsschotsen in de weer, op de rug van een orka de wereld om hen heen bekijken, of ontdekken hoe een zeehond zijn visjes vangt. En als ze juist wat rust willen na de voorstelling(en), kunnen ze zich ook met een boekje terugtrekken in een iglo of een behaaglijk warm huisje.

download of bekijk

persmap    speeldata

958525

  • Discipline: Festival
  • Leeftijd: Vanaf 2 jaar
  • Publiciteitsbeeld: Harmen van Straaten