Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Zingen over mooie dingen

Ageeth de Haan

Zingen over mooie dingen is een warm en interactief liedjesprogramma waarin Ageeth de Haan een selectie van haar allerbeste muziek ten gehore brengt. De liedjes zijn afwisselend vrolijk, grappig en rustig. Liedjes om naar te luisteren of om actief mee te doen. Over sneeuw, kleuren, wilde dieren, vergeetachtige papa’s en nog veel meer mooie dingen om over te zingen. Ageeth de Haan neemt je mee op reis, woelt door de sneeuw, zwemt in de zee, bakt een taart en bouwt een feestje. Alles zonder attributen, met overtuigend spel en aanstekelijke, lekkere liedjes.

Dit liedjesprogramma zong Ageeth met haar band o.a. op North Sea Jazz Kids in juli 2016. Met Teus Nobel op trompet als speciale gast.

Over Ageeth de Haan
Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar,haar werk is een mix van kleinkunst, pop en jazz. Op een prettige en ongedwongen wijze vangt ze binnen een paar seconden de aandacht van zelfs het allerjongste publiek én weet ze deze moeiteloos vast te houden. De muziek van Ageeth is geliefd bij muziekliefhebbers van jong tot oud. Begeleid door ervaren muzikanten bezingt Ageeth het leven in poëtische, grappige en ontroerende liedjes, waarbij er veel interactie is met het publiek. Haar liedjes zijn herkenbaar en pakkend door haar unieke stemklank en de aanstekelijke melodieën. Het publiek verlaat de zaal dan ook altijd met een glimlach en hoogstwaarschijnlijk met een liedje dat nog even blijft hangen.
Ageeth de Haan is ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds (WNF) en jurylid van de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied 2019.

download of bekijk

techniek 1    persmap    speeldata

  • Discipline: muziektheater
  • Leeftijd: vanaf 2 jaar
  • Duur: 50 minuten
  • Zang en spel: Ageeth de Haan
  • Gitaar: Frans Groen
  • Aantal toeschouwers: max. 500
  • Speelperiode: gehele seizoen
  • Speelvlak: 6 x 4 meter
  • Locatie(s): Theater, school, festival

LET OP! Er zijn twee versies van dit muziektheaterprogramma. Het is mogelijk ‘Zingen over mooie dingen’ als duo voorstelling te programmeren met Ageeth en gitarist of als complete versie inclusief percussie en contrabas.