Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

De Wereld van Kikker

Peuterfestivals

Kom je spelen en tekenen met Kikker en zijn vrienden? Stap in de vrolijk makende wereld van Max Velthuys! Kikker speelt al 50 jaar een belangrijke rol in prentenboeken en in het leven van vele kinderen en andere fans. Stap letterlijk in de boekjes van Max Velthuijs en ervaar de wereld van Kikker en zijn vrienden. Kook in zijn huis op zijn kachel, schrijf in zijn schrift, pak zijn sjaal, bak een taart met Beer en speel eindeloos met alle vrienden in het bos. Kikker leent ook graag zijn potlood om te komen tekenen met de prachtige kleuren van Max Velthuijs.

De Wereld van Kikker is een kunstspeeltuin, een warme en uitnodigende plek waar families met kinderen op een speelse manier kennismaken met hun eigen creativiteit.

Kikker Mini-festival
En wat is er nu leuker Kikker in het echt te ontmoeten? Samen met voorstelling Kikker zingt en leest voor van Theater Terra kun je deze vormgeving omtoveren tot een compleet Kikkerfestival! Kinderen kunnen voorafgaand en na afloop van de voorstelling spelen in De Wereld van Kikker, waardoor u een eigen kikker-minifestivalletje in huis hebt!

De kunstspeeltuin is in opdracht van Theater Terra gemaakt door Het Huis van Aristoteles.

download of bekijk

persmap    speeldata

  • Discipline: Festival
  • Leeftijd: 3 t/m 7 jaar
  • Periode: gehele seizoen
  • Toeschouwers: in overleg