Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Peuterfestival In het Oerwoud

Peuterfestivals

Wat is er heerlijker dan een theater binnen te stappen, dat speciaal voor jou is veranderd in een tropisch oerwoud? Overal exotische bomen,  planten en bloemen. Danst daar een vlinder?  Kijk, een aap op zoek naar een banaan. Er valt zoveel te ontdekken. En er is zelfs een in het oerwoud verdwaalde puzzelgiraffe. En wat dacht je van lekker languit in een te gek apennest?  Alles kan en alles mag!

Het Peuterfestival is een bruisend evenement in het theater speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar. Muziek, zang, dans, toneel; alles komt voorbij. Samen met ouders, opa en oma, tante, oom of oppas kunnen de peuters er naar verschillende fantasievolle voorstellingen.

Het Peuterfestival kwam mede tot stand door een bijzondere samenwerking met WNF-Bamboeclub (nu WNF-Rangers), de club voor kleine natuurontdekkers van het Wereld Natuur Fonds. De kinderen leren veel over de dieren in en rondom het oerwoud. Voor en na de voorstellingen kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven in het tropische speelparadijs.

Tijdens het festival staat meestal één muzikaal optreden centraal. Dat kan zijn Samba Salad met de nieuwe, wervelende WNF wereldmuziek-voorstelling  In het Wild, maar ook een andere verrassende groep. Natuurlijk zijn er ook nog meer prachtige opvoeringen te zien en andere activiteiten te beleven. Het wordt een onvergetelijke dag, voor iedereen die komt!

download of bekijk

persmap    speeldata

  • Discipline: festival
  • Leeftijd: vanaf 2 jaar
  • Publiciteitsbeeld: Rosa Vitalie
  • Productie: Bureau Vanaf2