Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

If you’re happy (and you know it)

Ageeth de Haan

Liedjesprogramma met de leukste Engelse kinderliedjes

Zingend Engels leren
If you’re happy is een liedjesprogramma vol Engelstalige meezingers, luisterliedjes en spelletjes. Ageeth zingt kinderliedjes zoals: Old MacDonald had a farm, Itsy Bitsy Spider, Head shoulders, knees and toes. Meezingen (en dansen) gaat vanzelf en voor je het weet heb je nieuwe Engelse woorden geleerd.

Bij dit liedjesprogramma hoort het boekje (met cd) If you see a crocodile, met de 25 leukste Engelstalige kinderliedjes gezongen door Ageeth de Haan, met illustraties van Geertje Aalders.

Dit liedjesprogramma is geschikt voor scholen, bibliotheken en andere locaties, zowel binnen als buiten. In 2015 speelde Ageeth If you’re happy (and you know it!) in China op het International Silk Road Festival in Xian.

Over Ageeth de Haan
Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar, haar werk is een mix van kleinkunst, pop en jazz. Op een prettige en ongedwongen wijze vangt ze binnen een paar seconden de aandacht van zelfs het allerjongste publiek én weet ze deze moeiteloos vast te houden. De muziek van Ageeth is geliefd bij muziekliefhebbers van jong tot oud. Begeleid door ervaren muzikanten bezingt Ageeth het leven in poëtische, grappige en ontroerende liedjes, waarbij er veel interactie is met het publiek. Haar liedjes zijn herkenbaar en pakkend door haar unieke stemklank en de aanstekelijke melodieën. Het publiek verlaat de zaal dan ook altijd met een glimlach en hoogstwaarschijnlijk met een liedje dat nog even blijft hangen.

Ageeth de Haan is ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds (WNF) en jurylid van de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied 2019.

download of bekijk

techniek 1    techniek 2    persmap    recensies    lesmateriaal    speeldata

957277

  • Discipline: Muziektheater
  • Leeftijd: vanaf 4 tot 8 jaar (groep 1 t/m 4)
  • Duur: 45 minuten
  • Locatie: school
  • Periode: Gehele seizoen
  • Eindregie: Hans Thissen
  • Zang/spel: Ageeth de Haan
  • Gitaar: Frans Groen
  • Liedjes: uit het cd-boek If you see a crocodile van Ageeth de Haan met illustrator Geertje Aalders (uitgeverij Gottmer)