We hebben ervoor gekozen om de presentatiedag van 25 januari online te laten plaatsvinden. Alle aanmelders hebben hier inmiddels bericht van gehad. Deelnemen kan nog steeds, klik hier om je aan te melden!

Dit jaar niet één, maar twee online presentatiedagen. Hoewel we jullie graag in het echt hadden gezien mag dat de pret niet drukken: er is een heleboel moois te zien op onze online middag op 25 januari.

Bekijk het programma, met de nieuwste voorstellingen van De Grote Haay, Klein Amsterdam Producties, Wie Walvis, Achref en nog veel meer!

Ben je voor een theater, school, bibliotheek of anderszins op zoek naar jeugdtheater? Meld je dan nu snel aan!

Onze presentatiedagen in seizoen 2021-2022

Dinsdag 25 januari 2022 – online
Bekijk het programma hier en meld je aan!

Dinsdagmiddag 2 november 2021 – online
Deze middag is al geweest, misschien was je erbij. Heb je alsnog interesse in deze registraties en/of presentaties? Mail ons en ontvang toegang tot een verborgen speellijst…
Bekijk het programma hier.

De verschillen
De twee middagprogramma’s verschillen van elkaar. Op beide dagen zijn voorstellingen voor peuters, kleuters en/of kinderen tot en met 12 jaar te zien. Sommige voorstellingen spelen alleen in het theater, anderen kunnen ook op een andere locatie worden gespeeld. Op school, op de kinderopvang, op een bedrijfsfeest, waar dan ook.