Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Presentatiedag 2019

Op maandag 9 december vindt onze Presentatiedag 2019 plaats in Het Huis Utrecht. Het belooft weer een mooie dag te worden vol bijzondere voorstellingen en activiteiten. Er zijn drie theaterzalen waar om en om voorstellingen te zien zijn, maar er zijn ook verrassende extra activiteiten in de rest van het prachtige gebouw. Zo zal Telefoonbedjes van Blauw Gras bij binnenkomst te beleven zijn en wordt de foyer overgenomen door KLEURRIJK

De dag is ingedeeld in 7 blokken. Bijna elk blok is een keuzemoment. Zo kiest u bijvoorbeeld in blok 3 voor Het Grote Kleurenballet, De Grote Reis of Fantasiedier. Tijdens een blok kan er maar 1 keuze gemaakt worden. 

 

  Tijd Groep – voorstelling Leeftijd Zaal Duur
09:30 – 10:05 ROSE stories & Studio Figur:
SSST!
2+ Grote zaal 35 min 
1 09:40 – 10:15
VOLGEBOEKT
Judith Nab:
De Grote Reis (Bus Oscar)
4 t/m 7 Buiten 35 min
2 10:30 – 11:05 2-ater Producties & Mime Wave:
Geel
2 t/m 6 Studio 3 45 min
2 10:30 – 11:10 Yalla Yalla:
Hieperdepiep… Amboula!
4+  Koepelzaal 40 min
2 10:30 – 11:05 Judith Nab:
De Grote Reis (Bus Oscar)
4 t/m 7 Buiten 35 min
3 11:15 – 12:05 2-ater Producties & Theaterstraat | Meboer en Bakker:
Het Grote Kleurenballet
4+ Grote zaal 50 min
3

11:20 – 11:55
VOLGEBOEKT

Judith Nab:
De Grote Reis (Bus Oscar)
4 t/m 7 Buiten 35 min
3 11:20 – 11:55
VOLGEBOEKT
Daan Draait:
Fantasiedier
5+ Dijkzicht 35 min
4 12:05 – 12:35 Malou van Sluis:
Op zoek naar het Huilmeisje
2,5+ t/m 5 Studio 3 35 min + 5
4 12:05 – 12:45 Mariska Simon:
Alice in Wonderland
4+ Koepelzaal 45 min
4 12:05 – 12:35 Daan Draait:
Fantasiedier
5+ Dijkzicht 30 min
           
  12:45 – 13:20 Lunch   Beneden foyer  
           
5 13:30 – 14:05 Studio Figur:
Held
6+ Studio 3 35 min
5 13:35 – 14:15 Simone de Jong:
Timtim
2 tot 6 Grote zaal 40 min
5 13:40 – 14:15
VOLGEBOEKT
Judith Nab:
De Grote Reis (Bus Oscar)
4 t/m 7 Buiten 35 min
6 14:25 – 15:00 Het ministerie VOZ:
Het laatste koekje
3+ Koepelzaal 35 min + 5
6 14:25 – 15:00 Daan draait:
Fantasiedier
5+ Dijkzicht 30 min
6 14:30 – 15:15 Klein Amsterdam Producties: 
Het Astronautje
4+ Studio 3 45 min 
7 15:15 – 15:25 2-ater Producties & De Grote Haay: 
1, 2, 3, 4 Poppetje van Papier (presentatie)
3 t/m 8 Grote zaal 10 min
8 15:35 – 16:10
VOLGEBOEKT
Judith Nab:
De Grote Reis (Bus Oscar)
4 t/m 7 Buiten 35 min
8 15:35 – 16:20 Het Kleine Theater: 
Doornroosje
3+ Grote zaal 45 min
           
  16:30 Borrel   Beneden foyer  

 

Klik hier voor het inschrijfformulier. 

Vanwege beperkte capaciteit op de locatie, kunnen we helaas niet meer dan 2 personen per organisatie welkom heten. Mocht u toch graag met meer dan 2 personen komen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

U meldt zich aan door dit formulier volledig in te vullen en het inschrijfgeld à 30,25 incl. 21% btw te voldoen. Instructies voor de betaling en eventuele aanvraag van een factuur vindt u in het aanmeldformulier.