Heb jij het in je om een echte boer of boerin te worden?

In samenwerking met Gottmer Uitgevers Groep en Klein Amsterdam Producties maakt Vanaf2 Producties een nieuw prentenboekjesfestival voor de hele familie: op de boerderij. Een unieke foyerspeeltuin in combinatie met zowel een 2+ als 4+ voorstelling met een het overlappende boerderij-thema.

Duurzaamheid, gezondheid en milieu krijgen veel aandacht op de basisschool. Kinderen leren wat gezond eten is, hoe recyclen in zijn werk gaat en spelen graag buiten. Groen is goed! Ook peuters en kleuters zijn dol op de schattige dieren op de kinderboerderij. In deze editie van het prentenboekjesfestival is aandacht voor deze thema’s.

 

Meteen bij binnenkomst kom je al terecht in onze theatrale boerderij! 

In de foyer ontdek je namelijk samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je daar van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin.

Verder kun je in het festival genieten van de gloednieuwe voorstelling Boer Boris is de baas  (4+). Een hilarische voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar die zichzelf en de wereld om zich heen ontdekt.

Of je gaat samen met Gonnie en Gijsje op zoek naar Gonnies knalrode lievelingslaarsjes, in Gonnie en Gijsje samen op stap (2+). Een muzikaal feestje met liedjes van Ageeth de Haan.

Bekijk de speellijst van Prentenboekjesfestival: Op de boerderij hieronder om te zien wanneer we bij jou in de buurt zijn! 

(let op: dit festival komt bijna op zijn einde, toch zin om de favoriete prentenboekjes van je kind tot leven te zien komen in het theater? Check het nieuwe seizoen van het prentenboekjesfestival met het thema: ‘dieren in de tuin’.)

speellijst

datum
tijd
locatie
plaats
tickets

foto's