Ook in 2024 biedt Vanaf2 zes gloednieuwe peuter- en kleutervoorstellingen naar hèt Prentenboek van het Jaar: ‘Help! Een verrassing!‘ (Uitgeverij Lemniscaat) van Miriam Bos.

Exclusief te boeken tijdens én rondom de Nationale Voorleesdagen: 24 januari t/m 3 februari 2024.
Jogchem Jalink, Marianne van Houten, Jeritza Toney, Katiuscia Principato, Mario Perton en Silent Disco Theater gaan allen op geheel eigen wijze een voorstelling maken gebaseerd op hetzelfde prentenboek: ‘Help! Een verrassing!’ ©Lemniscaat

Bekijk deze folder voor het complete aanbod, je kan uiteraard alvast een optie nemen op een van de voorstellingen. Neem hiervoor contact met ons op via info@vanaf2.nl of 020 636 6860.

Help! Een verrassing!
Vrienden August en Suus verschillen heel wat van elkaar. Suus is dol op rennen, springen en wilde dingen doen, terwijl August het liefst leest, luiert en mooie dingen maakt. Als Suus aankondigt een verrassing voor August te hebben, gaat zijn fantasie met hem op de loop. Wat zal Suus voor August in petto hebben? Help! Een verrassing is fantasierijk verhaal in een kleurrijk bos, voor alle kinderen die graag worden verrast.

Over Miriam Bos
Miriam Bos (1981) is een Nederlandse illustrator die in 2022 debuteerde met haar eerste eigen prentenboek ‘Help! Een verrassing!’ Met haar veelgevraagde artwork verschijnt ze (internationaal) in educatieve kinderboeken, spellen en puzzels. In juni verschijnt bij Lemniscaat haar tweede prentenboek ‘Cadeautje!‘.