Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Festival Coördinator

Bureau Vanaf2 zoekt een Festival Coördinator (m/v) van diverse peutertheaterfestivals

Ben jij iemand die affiniteit met peuters en kleuters heeft, over een rijbewijs beschikt en beschikbaar is op zowel doordeweekse dagen als de weekenden? Dan is een van de onderstaande functies iets voor jou!

Bureau Vanaf2 is een jeugdtheaterimpresariaat met een divers aanbod aan voorstellingen voor peuters en kleuters. Zij bemiddelen ca. 30 theatergezelschappen die zich gespecialiseerd hebben in het maken van muziek, dans en theatervoorstellingen voor peuters en kleuters. Bureau Vanaf2 bemiddelt haar aanbod naar o.a. theaters, basisscholen, bibliotheken en kinderopvanginstellingen in Nederland en België.

Per seizoen vinden er ongeveer 60 Peuterfestivals plaats door heel het land en dit worden er steeds meer. De Peuterfestivals vinden over het algemeen op zondagochtend plaats. Bij het peuterfestival wordt het theater een dag(deel) omgetoverd binnen een bepaald thema. In de verschillende zalen van het theater vinden peutervoorstellingen en eventuele workshops plaats. In de foyer van het theater wordt een theatrale speeltuin opgebouwd, zodat kinderen direct bij binnenkomst en na de voorstelling lekker kunnen gaan spelen. Ieder peuterfestival is een uniek, op maat geprogrammeerd evenement in het theater. Om deze peuterfestivals goed te laten verlopen zijn wij op zoek naar een Festival Coördinator om ons team uit te breiden. Lees verder over de peuterfestivals.

Functie-inhoud coördinator
De coördinator zorgt er samen met een medewerker van Bureau Vanaf2 en het theater voor dat de dag soepel verloopt. Hij/zij laadt de theatrale speeltuin een dag voor het festival in het busje. Hij/zij rijdt naar het theater en bouwt samen met de medewerker de speeltuin op en af. Op de dag zelf heeft de coördinator contact met de theatergroepen, houdt toezicht bij de speeltuin en begeleidt het publiek. Aan het eind van de dag wordt de speeltuin weer afgebouwd en laadt de coördinator het busje uit in de loods in Amsterdam Noord. Voorbereidende productie wordt gedaan door Bureau Vanaf2, je gaat nooit op pad zonder een uitgewerkte productiesheet.

Functie-eisen coördinator:
• Affiniteit met peuters en kleuters
• Geen moeite met vroege ochtenden
• In het bezit van rijbewijs B
• Kan goed aansturen en delegeren
• Flexibel beschikbaar zijn, hoofdzakelijk op weekenddagen
• Bereid zijn om vroeg te vertrekken naar de theaters
• Bij voorkeur ZZP’er
• Flexibel, communicatief en efficiënt kunnen werken
• Bij voorkeur woonachtig in of in de omgeving van Amsterdam of Utrecht

Geboden
Vergoeding per festival van €150,00 excl. reiskosten. Naast het salaris is deze functie ook goed voor je netwerk. Je hebt contact met veel uiteenlopende personen, komt in theaters door heel Nederland en je kunt gratis naar theatervoorstellingen!

Contact- en vacature informatie
Voor informatie kun je contact opnemen met Luuk Adema van Bureau Vanaf2, te bereiken op: 020 6366860 en luuk@vanaf2.nl.

Tekenatelier