Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

4Beat

De vier percussionisten van 4Beat laten in hun voorstellingen het jeugdige publiek kennis maken met trommels en ritmes uit de hele wereld. Spetterende drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns Amerika worden gecombineerd met sounds van de DJ, oriëntaalse percussie, met zang en dans.

4Beat musici

Gianna Tam (Suriname) is de dochter van slagwerker Lucas van Merwijk. Zij heeft de afgelopen 15 jaar Drums United gespeeld. Afgelopen jaar drumde ze in het programma van Edsilia Rombley en heeft ze als gastpercussionist opgetreden bij The Ladies of Soul. Momenteel zingt zij backing vocals bij Trijntje Oosterhuis.

Alper Kekec (Turkije) bespeelt de mystieke oriëntaalse percussie op virtuoze manier. Alper studeerde aan het conservatorium in Izmir, Turkije.  Sinds 2006 geeft hij les aan het Codarts conservatorium in Rotterdam . Net als Gianna Tam is hij vast bandlid in de slagwerkgroep Drums United waarmee hij rond de wereld getoerd heeft.

Vernon Chatlein (Curaçao) is percussionist met een achtergrond in Afro-Cubaanse, Latijns-Amerikaanse muziek en jazz. Hij studeerde twee jaar aan het conservatorium in Havana, Cuba en ontving de "Stichting Jazz Talent Award". Vernon heeft opgetreden met artiesten als Tania Kross (Curaçao), Izaline Calister (Curaçao) en Kuenta i Tambú (NL).

DJ Charlie den Hertog (Nederland) Charlie den Hertog is 24 jaar oud en heeft de opleiding ‘Sound Education’ in Utrecht afgerond. Momenteel studeert hij aan de Herman Brood Academie in Utrecht voor sound producer. Als Dj en producer werkte hij naast 4Beat met een groot aantal uiteenlopende acts en producties.

Voorstellingen Discipline Leeftijd
KNALLEN! Muziektheater 6+
958060