Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Samba Salad

Samba Salad bestaat in 2018 alweer 40 jaar, het gezelschap maakt bijzondere wereldmuziek voor kinderen met eigentijdse liedteksten, humor en energiek theaterspel. Swingend voor kinderen, maar zeker ook voor de hele familie. Inmiddels is er een geheel nieuwe generatie Samba Saladisten opgestaan. Een dynamisch team professionele jazz- & wereldmuzikanten, dansers en jonge theatermakers met uiteenlopende culturele achtergronden. 

De spil en het gezicht van alle voorstellingen is de kleinkunstenaar Maya Link. Met haar mimiek, aanstekelijke dans en verhalende zangstem weet zij kinderen mee te nemen in elk verhaal. De theatermakers Herman Link & Rita Iny zijn de belangrijkste auteurs van het gezelschap, zijn werken hierbij regelmatig samen met regisseur Dick Hauser en bekende kinderboekenschrijvers zoals Sjoerd Kuyper, Hans Hagen en Paul van Loon.

Tientallen audio-albums en kinderboeken zijn inmiddels verschenen n.a.v. de muziektheatervoorstellingen van Samba Salad waaronder de laatste albums 'Maya Zingt de Wereld rond' (2018) en ‘Het Griezelkabinet' (2016). De reeks lied- en verhalenbundels (met cd's) zoals het succesvolle flamenco sprookje ‘Flamenkita' en ‘Zingen op de Achterbank' zijn nog steeds erg populair met meer dan 60.000 verkochte exemplaren. Putumayo Kids bracht de groep uit op de cd 'Animal Playground' die in meer dan 100 landen verscheen.

Voorstellingen Discipline Leeftijd
Flamenkita! Muziektheater 5+
956925