Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Feest Nieuws

Daan Draait

We weten het allemaal. Het grotemensenjournaal is super-S.T.O.M. Het is tijd voor actie. Wat als we het leuke nieuws zelf maken? Feest Nieuws brengt knotsknettergekke nieuwtjes de wereld in. Eerst was er fake news, nu is er feest news! Écht nep dus super-L.E.U.K. Dit is de nieuwste familie-mee-doe-voorstelling voor jong en oud. Van vader en dochter Daniel en Zenna van den Broeke.

N.B. zeer geschikt voor scholen en educatieve programma’s

Over het gezelschap
Daan maakt al jaren voorstellingen op theaterfestival de Parade en is inmiddels specialist in het maken van Silent Disco voorstellingen waarin hij muziek, interactief theater en vertelkunst samenbrengt. 

Momenteel speelt hij maar liefst 3 verschillende voorstellingen die elk 30 minuten duren en op vrijwel elke locatie gespeeld kunnen worden. Beschikbaar zijn: Lieve Lieven, Feest Nieuws en A.vontura en de TEIT-machine. Deze voorstellingen zorgen dat kinderen speelse wijze in aanraking komen met grote vraagstukken zoals; Wat is vriendschap, welke rol speelt echt en nep in het leven of wat is tijd?

download of bekijk

persmap    speeldata

  • Discipline: Interactief theater
  • Duur: 30 minuten
  • Spel: Daniel van den Broeke
  • Toeschouwers: 35 kinderen excl. begeleiding*
  • Leeftijd: 5 t/m 10 jaar
  • Frequentie: max. 4 keer per dag

*Het maximum aantal toeschouwers is afhankelijk van de verhouding kinderen-volwassenen. De voorstelling kan maximaal 35 kinderen zonder/met nauwelijks begeleiding aan, maar kan in een gemengde setting maximaal 100 bezoekers per voorstelling aan.