Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

A.vontura

Daan Draait

In Arie Vontura’s geheime labaroratorium hebben ze een nieuwe uitvinding gedaan. Met je koptelefoon kun je nu ook door te tijd reizen. Dat is natuurlijk wel handig als je je verjaardag nog een keertje over wil doen, maar werkt het apparaat wel helemaal zo als het hoort? De kinderen gaan samen met Arie terug naar de toekomst en vooruit naar het verleden. Naar welke tijd zou jij willen reizen? Hou je vast, daar gaan we.

Bekijk hier de trailer van A.vonturatrailer

N.B. zeer geschikt voor festivals e.d.

Over het gezelschap
Daan maakt al jaren voorstellingen op theaterfestival de Parade en is inmiddels specialist in het maken van Silent Disco voorstellingen waarin hij muziek, interactief theater en vertelkunst samenbrengt. 

Momenteel speelt hij maar liefst 3 verschillende voorstellingen die elk 30 minuten duren en op vrijwel elke locatie gespeeld kunnen worden. Beschikbaar zijn: Lieve Lieven, Feest Nieuws en A.vontura en de TEIT-machine. Deze voorstellingen zorgen dat kinderen speelse wijze in aanraking komen met grote vraagstukken zoals; Wat is vriendschap, welke rol speelt echt en nep in het leven of wat is tijd?

download of bekijk

Presskit    Speeldata

  • Discipline: Interactief theater
  • Duur: 30 minuten
  • Spel: Daniel van den Broeke
  • Toeschouwers: 35 kinderen excl. begeleiding*
  • Leeftijd: 5+
  • Frequentie: Max 4 keer per dag

*Het maximum aantal toeschouwers is afhankelijk van de verhouding kinderen-volwassenen. De voorstelling kan maximaal 35 kinderen zonder/met nauwelijks begeleiding aan, maar kan in een gemengde setting maximaal 100 bezoekers per voorstelling aan.