Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Zzzoeff

Lindaï Boogerman

ZZZOEFF is een peutervoorstelling met geluiden om naar te luisteren en naar te kijken.

ZZZOEFF … Lindaï Boogerman zwiept een stuk electriciteitsbuis heen en weer. ‘ZZZOEFF. Dit zachte, maar opvallende geluid is ook de titel van haar theaterproductie voor peuters. Hierin gebruikt ze eenvoudige objecten steeds weer op een andere manier. Een hoed van papier wordt het ene moment een zak patat maar even later ook een verrekijker en een toeter. … en hoe klinkt een toeter aan een electriciteitsbuis?

ZZZOEFF … Lindaï schildert geluid. Zo wordt ‘ZZZOEFF ’ een snelle vette streep. En hoe ziet toet-toet-toet eruit? Als stippen? Steeds meer geluiden komen op het papier en er ontstaat een grote muziek-tekening.

ZZZOEFF is niet één verhaal, maar een ketting van kleine, prikkelende gebeurtenissen. De voorstelling haakt in op de onstuitbare ontdekkingsdrang van twee- en driejarigen.

Lindaï Boogerman ontwikkelde deze associatieve peutervoorstelling in samenwerking met regisseur Herman Bodt. Hij regisseerde onder andere Een Twee Drie, Gigi, Kiekieboem, Hatsjoe en Slabberdewatski, peutervoorstellingen waarin humor en poëzie hand in hand gaan.

download of bekijk

techniek 1    Presskit    Speeldata

  • Discipline Theater
  • Vanaf 2 jaar
  • Duur: 40 minuten