Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Via Bureau Vanaf2 gaat live theater tóch door!

We hebben gepast, gemeten, geoefend en ontdekt dat voor sommige theatervoorstellingen geen echt theater nodig is! Dirk Scheele, Hakim, Joes en Ton Meijer spelen hun peuter-, kleuter- en familievoorstellingen rechtstreeks vanuit hun eigen woonkamer. Zij spelen en zingen dus speciaal voor jouw (groep) kinderen!

De artiest logt in op hetzelfde online platform als zijn publiek en heeft zo alle aandacht voor de kinderen, waardoor een nog veel exclusiever theaterbezoek ontstaat dan in het theater mogelijk is! Een feestje om nooit te vergeten.

Verzamel opa’s, oma’s, vriendjes, vriendinnetjes en ga online naar het theater! Op zoek naar een uniek uitje voor de hele klas, zonder de deur uit te hoeven? Boek een online voorstelling, voor meerdere groepen op één dag! 

Naast scholen bleken onze online voorstellingen ook zeer geslaagd bij onder andere bibliotheken en zorginstellingen. Veel is mogelijk, alle suggesties zijn welkom en we denken graag mee over een voorstelling op maat. Een voorstelling is al mogelijk vanaf 250 euro exclusief btw.

Hoe werkt het precies?
Maak een keuze uit onderstaande online voorstellingen en vul onderstaand contactformulier vrijblijvend in. Hierna neemt Bureau Vanaf2 contact met je op om de mogelijkheden en werkwijze te bespreken.

Elke voorstelling begint met een kennismaking met het publiek, gevolgd door de voorstelling zoals deze ook in het theater te zien is… maar dan nóg iets interactiever!

Het aanbod
Momenteel bieden we vier verschillende online voorstellingen aan, geschikt voor de jong (én oud). Lachen met Hakim, muziek maken met Dirk Scheele of knuffelen met Dikkie Dik: het kan allemaal! Of wat dacht je van piratenavontuur met Aadje Piraatje? Houd deze pagina in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe voorstellingen!

Dirk Scheele – Muziek maken met Dirk Scheele (2+)
Wat is er leuker dan samen muziek maken? Dirk weet als geen ander hoe je een muzikaal feestje bouwt!

Hakim op z’n best (4+)
Hakim, wie is er niet groot mee geworden? Bekend van Sesamstraat en GTST!

Ton Meijer – Aadje Piraatje viert feest (3+)
Een zeer interactief avontuur voor het hele gezin!

Ton Meijer – Coco kan het! (2+)
Ga samen op avontuur met Ton en Coco!

Joes – Dikkie Dik en de taart (2+)
Joes (bekend van Dirk Scheele) speelt op haar ukelele en met de lieve knuffel Dikkie Dik.

Mime Wave – Geel (2+)
Een magisch, muzikaal mimespel – nu ook beschikbaar als online versie met live workshop!

Katiuscia – Coco kan het! (2+)
Katiuscia speelt net als elk jaar met de Voorleesdagen een interactief, spannend en muzikaal feestje in een kleurrijk decor.

 

Aanvraagformulier:

  Naam (verplicht)

  Organisatie

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Ik heb voorkeur voor de volgende voorstelling...

  Opmerking of vraag

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Hart.