Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Via Bureau Vanaf2 gaat live theater tóch door!

Onze artiesten missen het optreden… Maar wat denk je? We hebben gepast, gemeten, geoefend en ontdekt dat voor sommige theatervoorstellingen geen echt theater nodig is! Dirk Scheele, Hakim, Joes en Ton Meijer spelen hun peuter-, kleuter- en familievoorstellingen rechtstreeks vanuit hun eigen woonkamer. Zij spelen en zingen dus speciaal voor jouw (groep) kinderen!

De artiest logt in op hetzelfde online platform als zijn publiek en heeft zo alle aandacht voor de kinderen, waardoor een nog veel exclusiever theaterbezoek ontstaat dan in het theater mogelijk is! Een feestje om nooit te vergeten.

Verzamel opa’s, oma’s, vriendjes, vriendinnetjes en ga online naar het theater! Mag de kinderopvang weer open? Boek een online voorstelling, voor meerdere groepen op één dag!
We kijken uit naar andere suggesties.

Wij hanteren een maximum van 12 huishoudens of 1 soortgelijke klas of groep per feestje, om de persoonlijke aandacht en werkende internetverbinding zoveel mogelijk te waarborgen.

Hoe werkt het precies?
Maak een keuze uit onderstaande online voorstellingen en vul onderstaand contactformulier vrijblijvend in. Hierna neemt Bureau Vanaf2 contact met je op om de mogelijkheden en werkwijze te bespreken.

Elke voorstelling begint met een kennismaking met het publiek, gevolgd door de voorstelling zoals deze ook in het theater te zien is… maar dan nóg iets interactiever!


 

Dirk Scheele – Muziek maken met Dirk Scheele
Wat is er leuker dan samen muziek maken? Dirk weet als geen ander hoe je een muzikaal feestje bouwt!

Popidool Dirk Scheele speelt normaal voor grote, volle zalen en nu heb je de kans om hem voor jezelf te hebben! Heb jij thuis een muziekinstrument? Dat moet haast wel. Een lege doos is bijvoorbeeld een prima trommel. Of wat dacht je van een gitaar van elastiekjes, of een toeter van wc-rollen? Dirk speelt een heleboel liedjes, misschien ook wel jouw lievelingslied!

Doelgroep: 2-7 jaar
Duur: 45 minuten
Prijs: 350 euro excl. 9% bt


 

Hakim op z’n best
Hakim, wie is er niet groot mee geworden?

Hakim is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Hij is een verhalenverteller met een feilloos instinct, die kinderen aan het lachen maakt, maar ook inspireert. Interactief theater dat voor een groot deel ter plekke wordt geïmproviseerd! Op die manier kan hij ook spelen met werkelijk waar elk thema naar keuze.

Doelgroep: alle leeftijden, vanaf 4 jaar
Duur: 45 minuten
Prijs: 250 euro excl. 9% bt


 

Ton Meijer – Aadje Piraatje viert feest
Een zeer interactief avontuur voor het hele gezin!

Het publiek en Ton gaan op reis met Aadje, zijn vader en alle andere piratenvrienden aan boord. Ze leren deze piraten kennen en daar horen zeebeenoefeningen bij! Ook komen we op de nepzee een storm tegen en doen we iets spannends… met een touw. Rondvaren op een piratenschip kan best spannend zijn, maar gelukkig maken Aadjes piratenvrienden overal een feestje van!

Doelgroep: 3-8 jaar
Duur: 45 minuten
Prijs: 250 euro excl. 9% bt


 

Joes – Dikkie Dik en de taart
Joes (bekend van Dirk Scheele) speelt op haar Ukelele en met de lieve knuffel Dikkie Dik.

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje… Ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor zijn vriendjes? Roep, vertel en dans lekker mee met het verhaal. Joes speelt rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Doelgroep: 2-6 jaar
Duur: 45 minuten
Prijs: 250 euro excl. 9% bt


 

Aanvraag formulier:

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Kies een voorstelling (verplicht)

Kies een datum (verplicht)

Tijdsvoorkeur

Reden feestje