Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Kinderboekenweek 2020

En toen?

In de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, maken de wereld van vroeger tastbaar. Ook de theatermakers van Bureau Vanaf2 gaan terug in de tijd, met verhalen over vroegere tijden, of over bijzondere mensen uit die tijd.

2-ater Producties brengt dé voorstelling van deze Kinderboekenweek, naar het Prenten- boek van de Kinderboekenweek, geschreven door Mylo Freeman! Robbie & Roef doen het liefst alles samen. Samen tekenen, de honden uitlaten en natuurlijk met de ridders spelen. Dan ook nog eens hetzelfde haar en dezelfde kleren, het is voor hun zo klaar als een klontje. Robbie en Roef zijn een tweeling! 

Bart Bosch vertelt… Daar komt Swiebertje! De TV van toen.
Een muzikale jubileumvoorstelling over de avonturen van Swiebertje én de vroege jaren van kindertelevisie. In 2020 bestaat het tv-programma Swiebertje alweer 65 jaar!

Daarnaast speelt Ila van de Pouw, Titus de zoon van Rembrandt, zet Daan Draait de boel op stelten in A. Vontura en de T.E.I.T Machine, brengt Ton Meijer een muzikaal eerbetoon in Be Mozart en verteld over kunstenaar Calder in De Draad van Alexander, neemt Jeritza Toney je mee Op muzikale reis langs Anansi en beantwoord Lot Lohr de vraag Wie was jou Oma’s Opa, Oma? Een divers aanbod voor diverse locaties en prijzen. 

Bekijk hier de flyer voor de Kinderboekenweek 2020.
Neem voor meer informatie contact met ons op en boek snel.