Peuterfestival
Bureau Vanaf 2

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Boeking Bollo en de Smaragdvogel

Dank voor de interesse in Bollo en de Smaragdvogel! Hieronder kunt u meer informatie lezen en een boekingsverzoek naar ons sturen. Graag horen wij voor 25 oktober uw reactie. Zodra wij de interesse in kaart hebben gebracht komen wij bij u terug met meer details.

Over de voorstelling

In het bos is het altijd druk. Vogels fluiten vrolijk, bijtjes zoemen zacht, eekhoorntjes verzamelen noten en de mol graaft gangen. Bollo loopt door het bos, op weg naar zijn vriendje Egel. Tot dat hij opeens een vreemd geluid hoort. Het gefluit van een vogel, maar mooier dan Bollo ooit gehoord heeft.
En dan ziet Bollo boven op de hoogste tak van de hoogste boom iets glinsteren. Zo groen en helder. De Smaragdvogel!

De vogelaar Magnus is opzoek naar de zeldzame Smaragdvogel. Deze bijzondere vogel is al jaren niet meer gespot, maar het schijnt dat de vogel in dit bos vakantie houdt. Dus maakt Magnus een plannetje om de vogel te vangen. Bollo en zijn vriendjes Egel en Bij doen er alles aan om de Smaragdvogel te waarschuwen. Als dit maar goed gaat…

Bollo en de Smaragdvogel is een muzikale, interactieve familieshow van 30 minuten. Na afloop zal er een meet&greet plaats vinden en kunnen er foto’s gemaakt worden met Bollo.

De voorstelling is bedacht en geregisseerd door Mariska Simon en zal gespeeld worden door Katiuscia Principato.

Het Park

De voorstelling is volledig zelfvoorzienend. Er komt 1 actrice die rol van Magnus speelt en 1 acteur die de rol van Bollo speelt. Zij zullen zelf het decor opbouwen en de techniek van de voorstelling regelen.

Het park verzorgt een speelplek en de zitplaatsen voor de grote gasten, voor de kleine gasten nemen we kussentjes mee.

De voorstelling kan zowel in het Nederlands als in het Duits gespeeld worden.

Merchandise kansen

Wij wijzen u graag op de Bollo-merchandise verkoopkansen. Bollo, Egel en Bij zullen actief deel uitmaken van de voorstelling en wij verwachten dan ook dat veel kinderen graag een eigen handpop mee naar huis nemen.

Prijs en Planning

De voorstelling is €475,- exclusief btw, voor 1 keer spelen. De prijs is inclusief reiskosten, zelfvoorzienende voorstelling en Bollo met meet&greet.

De planning loopt via Bureau Vanaf2. U kunt gemakkelijk zelf aangeven welk dagdeel uw voorkeur heeft en welke dagen niet uitkomen. Ver van te voren laat Vanaf2 u dan de definitieve datum en tijd weten.
De voorstelling is nu boekbaar voor de voorjaarsvakantie en u kunt alvast uw voorkeur aangeven voor de overige vakanties. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier.
Heeft u aanvullend nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Bureau Vanaf2 via 020 6366 860 of info@vanaf2.nl

naam park(verplicht)

naam contactpersoon

functie contactpersoon

e-mail adres (verplicht)

(mobiel)nummer

Ja, ik wil de voorstelling boeken.
Graag aangeven hoe vaak en in welke vakanties u de voorstelling wilt boeken.

Nee, ik wil de voorstelling niet boeken. Reden:

Overige vragen of opmerkingen

De privacywetgeving wil de burger beschermen tegen misbruik van zijn persoonlijke gegevens. Naar aanleiding van de GDPR-wetgeving verzekeren wij u dat wij uw gegevens niet doorverkopen en enkel en alleen gebruiken voor onze onderlinge zakelijke contacten. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen. Mocht u hier vragen / opmerkingen over hebben, dan kunt u contact met ons opnemen viainfo@vanaf2.nl